Asiakaspalautteet

Lue mitä asiakkaani sanovat

Stephan Kirsch, Perth/Australia

"It was a pleasure to work with Ari in Helsinki for almost one year. Ari is very skilled, experienced and professional. His customized training sessions are highly recommend.

Following a knee and an ankle injury Ari's training was pivotal to rebuild my physical strength, and he cheered me up during the tough times.

Thank you Ari, you are a champion coach!"

Oscar Marvik,  Norway

"Thanks to Ari, I became a world class athlete in Olympic Greco Roman Wrestling. Ari's individual coaching methods have had a great impact on my training and success. 

He has a lot of expertise in sports and training and has many good values ​​as a person."


Petri Niiranen, Helsinki 
Lingonberry Island Oy

"Yksinyrittäjänä minulle on tärkeää kehittää omaa jaksamista ja ylläpitää hyviä energiatasoja. Omien asiakkaitteni palveleminen on siirtynyt verkkoon ja siksi onkin tärkeää, että pystyn videokohtaamisissa välittämään hyvää fiilistä ja energiaa, joka kumpuaa liikunnallisesta hyvinvoinnista. Kuntoni oli päässyt rapistumaan ja valitsin Arin auttamaan tässä tärkeässä tehtävässä.

Aloitimme yhteistyömme kartoittamalla tilanteeni ja tavoitteeni. Ari selvitti erityisen huolellisesti millainen harjoittelu olisi juuri minulle sopivin tapa edistyä.

Ensimmäisellä kerralla kartoitimme mm. liikkuvuutta ja kokeilimme erilaisia liikkeitä. Harjoituksen aikana Ari tiedustelee tuntemuksia ja antaa neuvoja palautumiseen sekä lepoon.

Yhteistyön edetessä harjoituksia on lisätty kuunnellen kehoa ja palautumista. Ensimmäiset tulokset parantuneena liikkuvuutena ja kestävyytenä saavutettiin jo muutamassa viikossa.

Erityisen kivaa on tapa, jolla Ari kannustaa. Tunnen itseni oman elämäni mestariksi ja vaikka en ole mikään Tarzan, olen silti nauttinut valtavasti minulle räätälöidystä kunto-ohjelmasta.

Suosittelen Aria lämpimästi kaiken ikäisille ja kuntoisille. Ihan helmi valmentaja. Kiitos Ari!"

Silja Lampinen, Helsinki

"Olen erittäin tyytyväinen Arilta saamaani valmennukseen. Ari on ammattitaitoisesti viimeistellyt harjoitusohjelmat toiveiden ja tavoitteiden pohjalta.

Harjoitukset ovat haasteellisia, monipuolisia ja mielekkäitä. Motivaationi on kasvanut entisestään suunnitelmallisen harjoittelun ja kehityksen myötä.

Arin huumorintaju sekä kannustava asenne tekee huonostakin päivästä paremman.

Suosittelen Aria lämpimästi valmentajaksi!"Hanna-Leena Turpeinen, Helsinki

"Arin hierontaa ensi kertaa kokeiltuani tiesin heti löytäneeni oman hierojani.

Ari on asiantunteva ja hänen otteensa ovat varmat, vahvat sekä turvalliset.

Erityisen ihanaa on ollut mahdollisuus saada hieroja kotiin. Kiireisessä arjessamme tämä on suorastaan ensiluokkaista palvelua.

Lisäksi Ari on hauska ja hyvä tyyppi.

Suosittelen Arin hierontaa kaikille ikään ja kokoon katsomatta."

Kim Ramberg, Helsinki

"Olen harjoitellut Arin ohjauksessa salilla ja portaissa noin puoli vuotta ja voin jo kokemuksesta sanoa, että Ari on loistava valmentaja.

Suosittelen Aria lämpimästi."


Käsipallojoukkue Atlas, Vantaa

"Valmentajamme kaipasivat kovempaa puolustusta ja niinpä he heittivät meidät painirinkiin. Kehässä saimme vastaan Arin - positiivisen painivalmentajan, joka haastoi kehomme ja mielemme. 

Matolla nostettiin niin kuntoa kuin sykettä, kehonhuoltoa unohtamatta. Kokonaisvaltaisessa valmennuksessa huomasimme viikko viikolta kehittyvämme ja haparat painiotteet vaihtuivat lonkkaheittoihin. 

Tavoitteellisen treenaamisen keskellä oli ihana unohtaa lajipaineet ja nauttia liikkeen voimasta. Korvissa soi yhä Arin kannustushuuto "Taistele!",  

Kiitos Ari!"

Tero Halmesmäki, Hyvinkää

"Ari valmensi minua useita vuosia, joiden aikana saavutin monia SM-mitaleita ja nousin miesten maajoukkueeseen.

Arin parhaita puolia valmentajana ovat ammattitaito, positiivinen asenne, aito välittäminen sekä ystävällisyys.

Vahva suositus Arille!"